Uw parochieblad:
informatie uit goede bron

Een weekblad als geen ander

Wekelijks, op enkele weken in de zomervakantie na, ontvangt u het parochieblad in uw brievenbus. Sommigen van u zijn al jarenlang een trouwe abonnee. Anderen kennen het parochieblad omdat het bij hun ouders of grootouders op de keuken- of salontafel ligt. Weer anderen maken met dit weekblad eerder toevallig kennis naar aanleiding van de eerste communie of het vormsel van hun dochter of zoon. Hoe dan ook als abonnee én lezer van Kerk & Leven krijgt u met het parochieblad informatie uit goede bron!

Nieuws voor u uit goede bron

Wij worden overspoeld door informatie, maar wie weet nog wat we kunnen vertrouwen? Veel mensen hebben behoefte aan betrouwbare en waardevolle info. Precies waar wij met Kerk & Leven sterk in zijn. Daarom wordt dit jaar de campagne voor de (her)abonnering gevoerd met de slogan ‘Uit goede bron’.

U begrijpt natuurlijk meteen de dubbele bodem. Kerk & Leven is een betrouwbare nieuwsbron voor alles wat in de Kerk en in de samenleving gebeurt, van de eigen parochie (geloofskern), van de eigen pastorale eenheid en ons dekenaat Tongeren over ons eigen bisdom Hasselt tot de grote wereldkerk. Het parochieblad Kerk & Leven is een belangrijke en niet te missen schakel van verbondenheid in de opbouw van onze gelovige gemeenschap.

Onze lezers kunnen erop rekenen dat wij geen praatjes verkopen. Tegelijk verwijst ‘Uit goede bron’ naar die grote bron waaruit wij mogen putten. De bron van het evangelie, van ons geloof, van tweeduizend jaar christendom. Een indrukwekkende bron dus!

Abonnee blijven of worden

Als lezer rekent u op ons. Wat u in Kerk & Leven leest, moet niet enkel juist zijn, het moet ook zinvol zijn. Als lezer dorst u naar kennis, maar net zo goed naar zingeving, naar verdieping, naar momenten die u even weghalen uit de race van elke dag. Ook in 2023 willen wij een goede bron zijn, voor u en voor honderdduizenden lezers. Gelukkig weten we uit welke bron wij zelf kunnen putten om dat waar te maken.

Verleng dus snel uw abonnement en moedig de mensen om u heen aan om ook een abonnement te nemen. Misschien doet u zelf wel een abonnement cadeau aan iemand die een wekelijkse slok uit een goede bron kan gebruiken?

Hoe abonneren?

Voor de PE H. Familie Bilzen vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE Sint-Helena Bilzen vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE H. Maria Magdalena Hoeselt vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE Sint-Marcus Tongeren vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE O.L.-Vrouw Tongeren vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE Sint-Jacobus Tongeren vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE Sint-Benedictus Tongeren vindt u hier de praktische informatie.
Voor de federatie Vlijtingen vindt u hier de praktische informatie.
Voor de federatie Voeren vindt u hier de praktische informatie.

Hopelijk mogen wij u ook in 2023 tot ons lezerspubliek rekenen, alvast heel welkom!

Deken Eric Reynders