Uw parochieblad:
Samen op weg

Week na week kruipen lokaal, in de verschillende pastorale eenheden en ook diocesaan, samen met de eindredactie van het parochieblad, mensen in de pen of voor de computer om u, de lezers, een degelijk weekblad aan te bieden. Wekelijks gaan zij samen met u op weg en zo willen zij u inspireren, informeren en verbinden met nieuws uit Kerk en samenleving. De slogan van Kerk & Leven voor de herabonnering 2024, “Samen op weg”, sluit wonderwel goed aan bij de slogan van onze Kroningsfeesten “#zoekverbinding”.

Laten wij ons verbinden

Graag willen wij ons met u verbinden om u wekelijks wat goed nieuws en voeding voor uw leven als gelovige te brengen en op die manier u een andere stem te laten horen in een medialandschap waar vandaag zoveel andere geluiden te horen zijn over kerk en geloof.
Wij doen dit op vertrouwde, stevig gefundeerde wegen maar durven daarbij ook nieuwe paden te betreden. Zo verscheen Kerk & Leven recent in een opgefrist kleedje, met ook inhoudelijke vernieuwingen. Wij willen u week na week waardevolle informatie brengen over alles wat rondom ons gebeurt, van de eigen geloofskern (parochie), pastorale eenheid, bisdom tot de grote wereldkerk.

Misschien even slikken want…

Een abonnement voor 2024 kost 60€, wat een stuk duurder is dan vorig jaar. Het zal u echter niet ontgaan zijn dat zowat alles duurder geworden is. Ook de prijzen van papier en inkt nodig om Kerk & Leven te maken zijn fors gestegen, wat zich dus vertaald heeft in een prijsstijging voor het abonnement. Anderzijds krijgt u wel voor 1,25€ per week telkens een mooi verzorgd parochieblad in de brievenbus. Voor die prijs kan u geen koffie (of biertje) meer drinken op de markt in Bilzen of Tongeren.

Abonnee blijven of worden

Als lezer wil u op zoek gaan naar kennis, maar ook naar zingeving, naar verdieping, naar momenten die u even weghalen uit de race van elke dag. Ook in 2024 willen wij graag samen met u en de vele andere lezers op weg gaan, trouw aan de boodschap van Jezus en de weg die Hij ons heeft getoond. Het is vandaag meer dan ooit het moment om samen op weg te gaan, gelovig verbinding te maken en een waar en warm geloof te tonen.
Verleng dus snel uw abonnement en moedig de mensen om u heen aan om ook een abonnement te nemen. Misschien doet u zelf wel een abonnement cadeau aan iemand die verbinding zoekt met onze geloofsgemeenschap? Mogen we dan ook in het komende jaar samen met u als lezer op weg gaan? Heel graag en al bedankt om lezer te worden of te blijven!

Eric Reynders
Deken Tongeren

Hoe abonneren?

Voor de PE H. Familie Bilzen vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE Sint-Helena Bilzen vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE H. Maria Magdalena Hoeselt vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE Sint-Marcus Tongeren vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE O.L.-Vrouw Tongeren vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE Sint-Jacobus Tongeren vindt u hier de praktische informatie.
Voor de PE Sint-Benedictus Tongeren vindt u hier de praktische informatie.
Voor de federatie Vlijtingen vindt u hier de praktische informatie.
Voor de federatie Voeren vindt u hier de praktische informatie.

Hopelijk mogen wij u ook in 2024 tot ons lezerspubliek rekenen, alvast heel welkom!

"Samen op weg" abonneringscampagne Kerk&Leven 2024.