Bezinningsdag voor echtparen
Zaden v.h. Woord

Na enkele avonden specifiek voor echtparen, trekken we nu een volledige dag uit om echtparen toe te laten zich te herbronnen en momenten van bezinning te beleven. Deze bezinningsdag heeft plaats op zaterdag 11 maart van 9.30 uur tot 16.30 uur in ons huis te Tongeren. Wij zijn verheugd dat Nathalie Van De Walle bij ons komt spreken over het thema “Van liefde naar verkondiging”.

Nathalie Van De Walle (°1981) is gelukkig getrouwd met John en moeder van vier kinderen en tweepleegkinderen. Zij studeerde af als conferentietolk en werkt freelance voor verschillende overheidsinstanties. Daarnaast volgde zij in Leuven een opleiding oplossingsgerichte psychotherapie en begeleidt zij  als relatieconsulente singles, partners, ouders en kinderen op de weg naar een gelukkiger (samen)leven. Vanuit die ervaring geeft zij lezingen en schreef zij het boek “Liefdesverklaring. Een handleiding voor meer geluk in de liefde”. Zij is ook columniste voor Katholiek Nieuwsblad, waar zij als enthousiaste gelovige driewekelijks een inkijk geeft in het reilen en zeilen van haar gezin. Doorheen al die activiteiten loopt een duidelijke rode draad: mensen verbinden – met zichzelf, met elkaar, en met God. Dat is wat Nathalie het beste kan en het liefste doet.
Hier vindt u een bericht van Nathalie over ‘geluk in de liefde’.

Programma

We beginnen de dag om 9.30 uur met het morgengebed, gevolgd door een eerste inleiding. Tijdens de dag voorzien wij de Eucharistie en een moment van Eucharistische Aanbidding. Picknick is niet nodig. Jullie kunnen ‘s middags gewoon aan tafel aansluiten voor een warme maaltijd om in de loop van de namiddag weer verder te gaan met een tweede inleiding. Afsluitend kunnen we bij een vieruurtje nog wat napraten en uitwisselen om vervolgens rond 16.30 uur huiswaarts te keren.

Inschrijven

Inschrijven voor 9 maart. Deelname tegen vrije bijdrage.

Praktische informatie

Het is mogelijk om uw kinderen mee te brengen waarvoor wij dan opvang en randactiviteiten voorzien. U kan hiervoor best eerst contact met ons opnemen.

Meer informatie en inschrijven:

Zaden van het Woord
Clarastraat 1, Tongeren
zaden.belgie@gmail.com
012 39 33 25
0488 90 62 59