Bezinningsdag voor echtparen
Zaden v.h. Woord

Zaden van het Woord, bezinningsdag voor echtparen.

Laten we bidden voor christelijke gezinnen over de hele wereld, voor elk gezin, zodat zij, met concrete gebaren, gratuite liefde, liefde en heiligheid in hun dagelijks leven ervaren.” – Paus Franciscus

Het gezin is de plaats waar wij sterke momenten van vreugde, hoop en ook droefheid mogen ervaren, het geloof mogen delen, waar wij van ware liefde mogen proeven en alzo momenten van  heiligheid ontwaren. Als gezin is deze weg niet altijd evident en daarom is het gebed van fundamenteel belang.

Om de gezinnen op deze weg te ondersteunen, wil de gemeenschap Zaden van het Woord daarom op 27 april 2024 een speciale bezinningsdag voor echtparen aanbieden met als thema: “Het gebed in het gezin”.

Deze dag zal gepredikt worden door Nathalie van de Walle, relatieconsulente en auteur van het boek “Liefdesverklaring. Een handleiding voor meer geluk in de liefde”.

Nathalie Van De Walle (°1981) is gelukkig getrouwd met John en moeder van vier kinderen en tweepleegkinderen. Zij studeerde af als conferentietolk en werkt freelance voor verschillende overheidsinstanties. Daarnaast volgde zij in Leuven een opleiding oplossingsgerichte psychotherapie en begeleidt zij  als relatieconsulente singles, partners, ouders en kinderen op de weg naar een gelukkiger (samen)leven. Vanuit die ervaring geeft zij lezingen en schreef zij het boek “Liefdesverklaring. Een handleiding voor meer geluk in de liefde”. Zij is ook columniste voor Katholiek Nieuwsblad, waar zij als enthousiaste gelovige driewekelijks een inkijk geeft in het reilen en zeilen van haar gezin. Doorheen al die activiteiten loopt een duidelijke rode draad: mensen verbinden – met zichzelf, met elkaar, en met God. Dat is wat Nathalie het beste kan en het liefste doet.
Hier vindt u een bericht van Nathalie over ‘geluk in de liefde’.

Programma

We beginnen omstreeks 9.30 uur en sluiten de dag af rond 16.30 uur. De onderrichtingen zullen worden afgewisseld met de nodige pauzes, momenten van eucharistie en aanbidding. De gemeenschap zorgt ‘s middags voor een warme maaltijd en de dag wordt afgesloten met een vieruurtje.

Praktische informatie

De gemeenschap voorziet ook een apart programma voor de kinderen, dus jullie zijn van harte welkom met het hele gezin.

Meer informatie en inschrijven:

Zaden van het Woord
Clarastraat 1, Tongeren
zaden.belgie@gmail.com
012 39 33 25
0488 90 62 59

Download hier de activiteitenkalender voor het werkjaar 2023 – 2024.